Advocatuur

Eenvoudig bewijsmateriaal verzamelen

Wanneer u bewijsmateriaal moet verzamelen wat echte bewijskracht heeft, volstaat het niet om een screenshot te maken. Immers zo’n plaatje is manipuleerbaar. PageFreezer levert gereedschap waarmee hard bewijsmateriaal wordt geleverd: naast een “afbeelding” verzamelt PageFreezer ook de metadata en voegt een digitale handtekening toe.

Hoe dat gaat? Heel gemakkelijk! Als u over een PageFreezer account beschikt, voegt u in het dashboard heel snel een website, blog of sociale media uiting toe; PageFreezer doet de rest.

De dataopslag geschiedt in het originele formaat, ook dat biedt zekerheid in de verantwoording van de verzamelde informatie.

Data Export 
Content wat is opgeslagen door PageFreezer kan worden geëxporteerd in het oorspronkelijke formaat met de gegevens van de digitale handtekening. Maar het kan ook worden geëxporteerd in een PDF formaat voor offline gebruik.

Bescherming 
Al het verzamelde materiaal kan ter beschikking worden gesteld aan derden, voorafgaand aan een eventuele procesgang. Dit gebeurt via een link naar het archief. Daarmee creëert PageFreezer de mogelijkheid om met verschillende partijen (vooraf) overleg te voeren.