Blog

PageFreezer is nu ISO 27001 gecertificeerd!

Hoewel PageFreezer al langer voldeed aan de strenge eisen die met name banken en andere financiële instellingen aan ons stelden, zijn we blij te kunnen melden dat PageFreezer nu ook het ISO 27001:2013 certificaat in huis heeft. Het certificaat geeft het kwaliteitsniveau aan waarmee PageFreezer om wil gaan met de kostbare data van haar klanten.

Om het  ISO 27001:2013 certificaat te kunnen verdienen moeten een organisatie heel goed nagaan welke beveiligingsrisico’s het loopt. Op basis daarvan dient men robuuste controles in de werkprocessen en in de software in te bouwen die ervoor moeten zorgen dat de risico’s worden geelimineerd. Elk moment van de dag, 24/7.

PageFreezer archiveert  “records” van websites, sociale media accounts, SMS berichten, en “enterprise collaboration platformen”.  In aanvulling op onze eigen ISO 27001:2013 certificaat, maken wij daarnaast gebruik van data centra die SSAE18 en ISO 27001  zijn gecertificeerd. Bovendien heeft PageFreezer nog een aantal beveiligingsfunctie aangebracht die een nog veiligere toegangscontrole moet mogelijk maken: Twee-factor authenticatie, uitbreiding van het wachtwoordmanagement en extra “whitelisting” opties.

Wilt U meer weten over ons databeveiligingsmanagment, neem dan contact met ons op.

, ,

Comments are closed.