Geschillen

Een geschil is altijd een kostbare zaak, en daarvoor hoeft het nog niet eens op een rechtszaak aan te komen!
Geschillen kun je voorkomen door transparant te communiceren en door snel alle benodigde informatie op tafel te hebben. Heel wat tijd (dure uren) kan worden verspild met het achterhalen van de juiste informatie.

Nog beter is als u de klant al vooraf kan aangeven dat maatregelen voor archiveren zijn genomen. Het onmiddellijk kunnen tonen van een digitale handtekening kan in veel gevallen al een volgende stap voorkomen! Daarmee is PageFreezer een verzekeringspremie die zich met een enkel geval al snel uitbetaald!

Maak je archief openbaar!

Nog eenvoudiger en transparanter is het om het archief openbaar te stellen, zodat stakeholders direct al kunnen vergewissen van de maatregelen die u als organisatie heeft genomen en natuurlijk van de waardevolle content die in het Archief is opgenomen.

eDiscovery

Het proces van eDiscovery (het presenteren van informatie op basis van een vraag) kan tijdrovend zijn en dan nog moet het bewijsbaar zijn. Met PageFreezer verloopt dit proces volledig automatisch, met een paar muiskliks bent u bij de juiste informatie.