Marktanalyse

Marktonderzoek

Bedrijven zoeken altijd naar de mogelijkheid een competetief voordeel te halen. Marktanalyse en analys van de eigen marketingactiviteiten wordt ondersteund door talloze tools, van gratis software tot complexe analyse sytemen. Zo bestaat al langer de mogelijkheden alle webcontent in screenshots op te slaan. PageFreezer voegt hier een dimensie aan toe door webcontent te archiveren en volledig naspeelbaar te maken, zodat ook acties uit het verleden te analyseren zijn. Niet voor niets wordt in een dynamische commerciële wereld het bestaan van een webpagina steeds korter. Alleen de grootste bedrijven kunnen zich veroorloven een volledig geautomatiseerd analyse systeem op te zetten. PageFreezer biedt:

Virtuele Flip-Boards

Met PageFreezer kun je volledig een website naspelen, ook die van de concurrent dus. Door de full text zoek mogelijkheden kan snel worden teruggeken naar die marketingactie. Dat geldt overigens ook voor eigen webcontent.

Gearchiveerde content maakt uw eigen marketing makkelijker

Wanneer u alle content bij de hand heeft, ook die van de concurrent, wordt het vaststellen van een marketingcampagne makkelijker. U leert automatisch van al hetgeen is gepubliceerd. Door het gebruik van sociale media in marketingcampagnes kan snel worden vastgesteld op welke wijze de campagne effectief is.