Over PageFreezer

PageFreezer is een wereldspeler die een service biedt voor het archiveren van websites, blogs en sociale media. Onze klanten varieren van Fortune 500 bedrijven tot charatatieve instellingen. In Nederland zijn wij zowel actief in het bedrijfsleven als voor overheden. Met PageFreezer verkrijgen zijn direct toegang tot alle in het verleden gepubliceerde content. Onze archiveringsdienst wordt gebruikt voor onder meer:

– voldoen aan wet en regelgeving

– marketingonderzoek

– ondersteuning van customer service afdelingen.

Navigeer hier om meer te weten te komen over PageFreezer

PageFreezer Software Inc. is a leading provider of archiving content for websites, blogs and social media channels. Our clients range from Fortune 500 to charitable organizations and post-secondary educators. By utilizing PageFreezer, they empower their organizations by providing instant access to all of the their past online content. This content can be used for marketing, communications, compliance, litigation protection, call center support and much more.

 • News

  PageFreezer is ISO 27001 gecertificeerd. Waarom is dat belangrijk.

  We hebben onlangs gepubliceerd dat PageFreezer nu in het bezit is van het ISO 27001 certificaat. Voor mensen die vertrouwd zijn met ICT beveiliging is dit een bekend begrip. Graag leggen wij uit waarom wij het belangrijk vinden om ISO 27001 gecertificeerd te zijn.  Want lang niet alle leveranciers met vergelijkbare diensten gaan zo ver […]

  Continue Reading 0

  PageFreezer is nu ISO 27001 gecertificeerd!

  Hoewel PageFreezer al langer voldeed aan de strenge eisen die met name banken en andere financiële instellingen aan ons stelden, zijn we blij te kunnen melden dat PageFreezer nu ook het ISO 27001:2013 certificaat in huis heeft. Het certificaat geeft het kwaliteitsniveau aan waarmee PageFreezer om wil gaan met de kostbare data van haar klanten.

  Continue Reading 0