Social Media Monitoring en Archivering

Social Media verandert continue en staat nooit “uit”. Pagefreezer laat u online gesprekken op uw kanalen volgen en archiveren.
Volg activiteit op uw kanalen om ongepast gedrag en dataverlies te voorkomen.
Archiveer elke post, alle (verwijderde) commentaren, reacties en het delen van posts.
Creëer een archief dat juridische bewijskracht heeft. ook om te voldoen aan compliance normen en om klaar te zijn voor juridische procedures.
Plan een Demo

Neem uw online data in eigen hand met de Pagefreezer Social Media Monitoring- & Archiveringsoplossingen. Leg social media vast in een archief, ongeacht wat er met het originele bericht gebeurt.

Real-time Social Media Archivering

Mis niets. Dankzij de API integratie met de belangrijkste sociale mediaplatformen kan Pagefreezer alle account activiteit in real-time vastleggen. Iedere like, share, edit en verwijdering.

Handhaaf regelementen door monitoring van sleutelwoorden

U kunt iedere online conversatie volgen op gebruik van de juiste woorden. Onze uitgebreide tekstpatroon bibliotheken stellen u in staat om allerlei woorden, zinnen, nummers en tekstpatronen te herkennen zodra ze online worden gebruikt in posts, commentaren en directe gesprekken.

Geavanceerde zoekfuncties

Vindt wat u zoekt. Geen eindeloos scrollen en uitklappen van commentaarsecties. Vind snel de post of het commentaar waar u naar op zoek bent met onze geavanceerde zoekfuncties.

Juridische Bewaring & Bewijslast

Bewijst het. Met Pagefreezer kunt u dossiers samenstellen met social media content waarmee u dossiers kunt onderbouwen en waarmee u zich kunt voorbereiden op juridische procedures. Plaats informatie in Legal Hold ofwel Juridische Bewaring om af te wijken van het geautomatiseerde retentieschema en zo de bewaartermijn te verlengen zo lang als dat voor de procedure nodig is.

Real-time Social Media Archivering

De oplossing van Pagefreezer gebruikt de API’s van sociale media platforms om alle data real-time te verzamelen en vast te leggen. De meest robuste manier van vastleggen in de archiveringssector.

Creëer een uitgebreid archief van uw sociale media activiteit. Ook als bepaalde informatie is verwijderd kunt u erop vertrouwen dat het Pagefreezer archief de complete historie vastgelegd heeft. Sociale media kan zelfs achteraf gearchiveerd worden, helemaal terug tot aan het ontstaan van de account.

Log in op het Pagefreezer dashboard om een overzicht op te roepen van alle sociale media activiteit, ook als deze online niet langer meer beschikbaar is op het sociale media platform zelf. Zie ook versies van gewijzigde posts en van verwijderde commentaren.

Monitor sleutelwoorden en krijg waarschuwingen

Met de uitgebreide tekst patroon herkenning van Pagefreezer kunt u eenvoudig uw sociale media kanalen monitoren op het gebruik van correcte taal. U krijgt een waarschuwing wanneer ontoelaatbare woorden of zinnen worden gebruikt. En in plaats van uitsluitend een lijst met woorden, kunnen gebruikers ook voorgedefinieerde tekstpatronen gebruiken waarmee grote groepen van woorden in 1 keer worden toegevoegd aan de bibliotheek. Onze bestaande bibliotheken bevatten al veel woorden en zinnen met betrekking tot online veiligheid alsook gevoelige informatie zoals paspoort, gezondheidsinformatie en banknummers.

Begin met het archiveren van uw sociale media-accounts

Neem contact met ons op voor meer informatie en om de monitoring- en archiveringsoplossing van Pagefreezer voor sociale media in actie te zien.

Plan en demo
Offerte aanvragen

support@pagefreezer.com

Hoofdkantoor:
#500-311 Water Street
Vancouver, BC V6B 1B8
Canada

Europa Kantoor:
Van Leeuwenhoekpark 1 - Office 5
2611 DW, Delft
The Netherlands

UK Kantoor:
+44 20 3744 7173

Australia Kantoor:
+61 (07) 3186 2199

© 2023 Pagefreezer Software Inc. Alle rechten voorbehouden. Privacy Policy and Acceptable Use Policy. Commercieel gebruik en distributie van de inhoud van deze website is niet toegestaan zonder uitdrukkelijke en voorafgaande schriftelijke toestemming van Pagefreezer Software Inc. onder voorbehoud van bestaande copyright uitzonderingen en beperkingen.