2 klikken om eenvoudig online bewijsmateriaal te verzamelen.

WebPreserver – betrouwbare, geautomatiseerde bewaring van sociale media en webbewijs.

Agendeer een demonstratie

Met twee muisklikken bewijs opslaan

Wanneer u het ziet, kunt u het opslaan. Met de Webpreserver Chrome plug-in kunt u direct web pagina’s en sociale media profielen opslaan. De opgeslagen informatie wordt direct gepreserveerd als forensisch verdedigbaar bewijs, veilig op uw eigen computer.

Automatisch commentaar secties en antwoorden uitklappen

Bespaar tijd door gebruik te maken van Webpreservers mogelijkheid om uitgebreide tijdlijnen met posts of lange conversaties met antwoorden automatisch uit te klappen. Zo weet u zeker dat ook niet meteen zichtbare informatie wordt opgeslagen zonder dat u met de hand alles moet bewerken.

Exporteer bewijs in verschillende bestandsformaten

Produceer binnen een paar seconden juridisch bewijs. U kunt eenvoudig het verzamelde bewijsmateriaal exporteren. De OCR PDF en MHTML export formaten bieden volledige context van de content en zijn volledig doorzoekbaar.

Snel en eenvoudig verzamelen

Verzamel en bescherm social media en website informatie direct vanuit uw browser. Webpreserver is een Chrome plug-in waarmee u direct online bewijs kunt vastleggen op uw harddisk.

Juridisch bewijsmateriaal

Digitaal bewijsmateriaal vereist dat kan worden aangetoond dat het authentiek is. Webpreserver genereert bewijs dat steun geeft bij een rechtszaak. Door een 256-bit digitale handtekening EN tijdstempel afkomstig van een Stratum-1 atoomklok is duidelijk wanneer en in welke vorm de informatie online stond.

Uw online onderzoek versnellen en verdiepen

Dankzij de snelle, geautomatiseerde bewijsvergaring via Webpreserver kunt u online onderzoek enorm versnellen en uitbreiden. Iedere keer dat u iets tegenkomt dat van waarde kan zijn, drukt u op de knop en Webpreserver legt het volledige sociale media account vast in OCR PDF of MHTML. Later kunt u eenvoudig in deze bestanden zoeken met een zoekfunctie.

Belangrijkste funkties van Webpreserver:

direct Facebook, Twitter, Instagram, Youtube en nog veel meer vastleggen als bewijs.

Webpreserver kan ieder social media profiel vastleggen en omzetten in authentiek bewijs. Simpelweg het profiel oproepen in uw Chrome browser, parameters in het drop-down menu selecteren en… vastleggen. U kunt zelf kiezen of u alles wilt vastsleggen of alleen de delen die relevant zijn. Daarna kan het eenvoudig geëxporteerd worden in een verdedigbaar formaat voor in de rechtbank.

Leg volledige websites vast

Met Webpreserver kunt u ook volledige websites vastleggen. Met een aantal simpele klikken zonder dat er JavaScript fouten optreden zoals bij de meeste crawlers het geval is. WebPreserver heeft niet alleen een heel gesofisticeerde web crawler maar ook een eigen web-harvesting “bulk capture” tool die eenvoudig ieder type webdomein vastlegt (of naar keuze, secties daarvan) met een aantal simpele kliks.

Geautomatiseerd Video’s Vastleggen

WebPreserver legt ook alle embedded video’s vast als forensisch bewijs. Alle video’s binnen het door u geselecteerde preserveringsbereik worden verzameld en gedownload, samen met alle andere gekoppelde content. U hoeft niet meer met meerdere tools aan de slag om online bewijs veilig te stellen. Ook eliminieert u het risico dat simpele file exports met zich meebrengen: dat ze gewijzigd kunnen worden of dat ze door de tegenpartij in twijfel worden getrokken als bijvoorbeeld deepfakes.

Verzamel bewijs direct

Social media posts kunnen snel wijzigen. Als u uw preservatie behoefte outsourcet naar een service-vendor, kan er een significante hoeveelheid tijd voorbij gaan waarbinnen allerlei wijzigingen elkaar hebben opgevolgd zonder dat uw provider ze heeft vastgelegd. De WebPreserver plug-in laat u direct bewijs vastleggen. Daarmee is de kans een stuk kleiner dat u net dat ene stukje bewijs mist dat cruciaal is voor uw dossier.

Automatiseer het verzamelproces

Onderzoekers klagen vaak dat social media vastlegging langzaam en frustrerend werk is. Social media content vraagt vaak handmatig uitklappen van timelines, commentaar- en antwoordsecties op Facebook. Een 500-pagina grote Facebook timeline kan na uitklappen wel 3000-pagina’s groot blijken te zijn als alle niet-zichtbare content opengeklapt is. Dit kan uren kosten om te verwerken, soms dagen wanneer het handmatig werk is.

Webpreserver maakt dit werk tot verleden tijd door het automatisch voor u te doen – zodat u zich kunt focussen op belangrijker werk terwijl de plug-in zijn werk doet.

Archiveer pop-ups en embedded windows.

Wanneer bewijs verzameld wordt van platforms als Facebook, Instagram, Twitter, Microsoft Sharepoint, en vele andere, moeten pop-ups en embedded windows ook vaak vastgelegd worden. Webpreserver maakt het mogelijk dit makkelijk en snel te doen, zonder afbreuk te doen aan de authenticiteit en betrouwbaarheid van het bewijs. Archiveer Facebook post reacties, Twitter DMs, Google reviews of wat dan ook in een pop-up/window met 1 druk op de knop!

Vastleggen zonder zorgen

Wanneer u een API gebaseerde verzameltool gebruikt, zijn dan uw onderzoeksaccounts wel eens geblokkeerd als ‘verdacht’? Trekt u zich wel eens de haren uit het hoofd omdat dit steeds weer opnieuw gebeurt, daarmee uw eDiscovery team het werk belettend? Met Webpreserver’s vastleggingsmethodiek wordt uw activiteit niet aangemerkt als ‘verdacht’ door Facebook waardoor uw accounts niet worden geblokkeerd. Geen geblokkeerde accounts, geen IP trails en geen activiteit die herleid kan worden naar u.

Snel beginnen

Uw team laten starten met WebPreserver is heel eenvoudig. Of u nou zelfstandig werkt of aan de slag wilt met een groot kantoor met veel medewerkers, de gebruikersadoptie is heel eenvoudig. Simpelweg de Chrome plug-in downloaden van de Google Play Store. Geen configuratie is nodig, en in veel gevallen hoeft ook uw IT afdeling niks te doen. Simpelweg downloaden en aan de slag!

Start met het verzamelen van Online Bewijs

Neem contact met ons op voor meer informatie en om WebPreserver in actie te zien.

Agendeer een demonstratie

support@pagefreezer.com

Hoofdkantoor:
#500-311 Water Street
Vancouver, BC V6B 1B8
Canada

Europa Kantoor:
Van Leeuwenhoekpark 1 - Office 5
2611 DW, Delft
The Netherlands

UK Kantoor:
+44 20 3744 7173

Australia Kantoor:
+61 (07) 3186 2199

© 2023 Pagefreezer Software Inc. Alle rechten voorbehouden. Privacy Policy and Acceptable Use Policy. Commercieel gebruik en distributie van de inhoud van deze website is niet toegestaan zonder uitdrukkelijke en voorafgaande schriftelijke toestemming van Pagefreezer Software Inc. onder voorbehoud van bestaande copyright uitzonderingen en beperkingen.