Bewaren & behouden van online gegevens voor juridisch bewijs

Zet gegevens in “juridische bewaring” om verwijdering te voorkomen.

Plan een Demo

De uitdaging

Stel online publicaties veilig voor juridische doeleinden.

Door het real-time, altijd-aan karakter van online gegevens, kan het lastig zijn om te voorkomen dat cruciale gegevens per ongeluk verdwijnen.

De Oplossing

Pagefreezer maakt het mogelijk om online gegevens van sociale-media en enterprise sociale netwerken in speciale bewaring te plaatsen om te voorkomen dat u ze verliest.

Om online gegevens te bewaren moeten ze voor uw juridische afdeling in speciale bewaring kunnen worden geplaatst. Zo wordt voorkomen dat gegevens middels automatische verwijderingsschema’s toch verdwijnen terwijl ze juridisch nog nodig waren. Ook moet u de optie hebben om deze gegevens snel te kunnen oproepen en exporteren.

Real-time Vastleggen en Archiveren

Leg alles vast. Iedere bewerking van een online post, elke verwijderde opmerking. Op sociale media en op uw interne samenwerkingsplatforms.

Juridische Bewaring

Plaats archiefmateriaal in speciale bewaring binnen het archief. Hiermee voorkomt u dat cruciale informatie, een bericht, een gesprek of een gebruiker van een reeks van platformen automatisch verdwijnt bij beëindiging van de verplichte archiefperiode.

Case Management

Maak dossiers aan om relevante informatie te verzamelen en gegevens in met juridische status te exporteren.

Real-time Vastleggen en Archiveren

Archiveer websites, sociale media en enterprise sociale netwerken automatisch en in realtime, zodat er geen enkele inhoud wordt gemist. Pagefreezer heeft een dashboard van waaruit u kunt bladeren door de gearchiveerde inhoud. Zo ziet u snel de verschillen zoals die in de tijd ontstaan en kunt u wijzigingen en verwijderde inhoud lokaliseren in uw archieven.

Pagefreezer geeft alle wijzigingen in de gebruikersinterface aan, zelfs als deze direct na het online plaatsen zijn opgetreden. Tekstwijzigingen worden gemarkeerd in rood (verwijderd) en groen (toegevoegd).

Case Management

Pagefreezer biedt een geavanceerde zoekfunctionaliteit aan waarmee beheerders snel alle inhoud met betrekking tot een specifieke gebruiker kunnen vinden. Voer eenvoudig een gebruikersnaam in en alle berichten, opmerkingen, reacties, enz. met betrekking tot de gebruiker zullen worden weergegeven.

Met Pagefreezer kunt u makkelijk dossiers aanmaken die betrekking hebben op een specifieke juridische kwestie. Dit kan door simpelweg alle relevante archieven toe te voegen aan het dossier en deze in verdedigbare kwaliteit te exporteren. Kies ervoor om, indien nodig, een volledig dossier en alle archieven daarin in juridische bewaring te plaatsen.

Juridische afdelingen kunnen verdedigbare archieven rechtstreeks vanuit het Pagefreezer-dashboard exporteren. Exports bevatten alle metadata, evenals SHA-256 bit sterke digitale handtekeningen en tijdstempels. Gegevensexports kunnen ook worden opgenomen door de nieuwste eDiscovery-platforms, waardoor juridische workflows worden gestroomlijnd en de beoordelingstijd van documenten wordt verkort.

Learn how Pagefreezer facilitates legal holds and helps preserve digital evidence

Get in touch with us to learn more and see Pagefreezer’s eDiscovery solutions in action.

Plan en demo
Offerte aanvragen

support@pagefreezer.com

Hoofdkantoor:
#500-311 Water Street
Vancouver, BC V6B 1B8
Canada

Europa Kantoor:
Van Leeuwenhoekpark 1 - Office 5
2611 DW, Delft
The Netherlands

UK Kantoor:
+44 20 3744 7173

Australia Kantoor:
+61 (07) 3186 2199

© 2023 Pagefreezer Software Inc. Alle rechten voorbehouden. Privacy Policy and Acceptable Use Policy. Commercieel gebruik en distributie van de inhoud van deze website is niet toegestaan zonder uitdrukkelijke en voorafgaande schriftelijke toestemming van Pagefreezer Software Inc. onder voorbehoud van bestaande copyright uitzonderingen en beperkingen.