Online Gegevensbeveiliging
en Privacy

Houd uw online gegevens in eigen hand.

Houd gevoelige gebruikersinformatie veilig.

Plan een Demo

De uitdaging

Veilig online gegevens vastleggen en opslaan.

Gearchiveerde gegevens van websites, sociale-mediakanalen, zakelijk samenwerkingsplatforms en mobiele tekstplatforms moeten op een verantwoorde manier worden behandeld en op een veilige manier worden gearchiveerd.

De Oplossing

Een archiveringsoplossing gebaseerd op het principe dat niemand onbevoegde toegang mag krijgen tot elektronische documenten.

Aangezien Pagefreezer informatie archiveert die vaak waardevol en gevoelig is, doen we er alles aan om klanten te helpen om hun archieven veilig te stellen. Dit omvat het volgen van best practices op het gebied van beveiliging met betrekking tot een veilige toegang, opslag en verwijdering van gearchiveerde gegevens.

Monitoring en preventie van gegevensverlies

Weet precies welk type informatie gebruikers delen op platforms. Ontvang meldingen wanneer gevoelige informatie wordt gedeeld.

Gegevensbehoud en veilige archivering

Houd grip op uw online gegevens. Archiveer gegevens veilig in de SOC 1, SOC 2 en ISO-gecertificeerde datacenters van Pagefreezer.

Beveiligingsfuncties op bedrijfsniveau

Bescherm gearchiveerde gegevens met beveiligingsfuncties zoals 2FA, IP-whitelisting en gelijktijdig inlogbeheer.

Veilige gegevensverwijdering

Stel eenvoudig bewaarschema’s in die online gegevens verwijderen zodra u niet langer wettelijk verplicht bent om deze te bewaren.

Monitoring en preventie van gegevensverlies

Het risico bestaat dat sociale-mediakanalen en enterprise sociale netwerken worden gebruikt om gevoelige bedrijfs-/persoonlijke informatie te delen. Daarom is het belangrijk dat organisaties deze kanalen monitoren om gegevensverlies/-lekkage te voorkomen.

Met Pagefreezer kunt u sociale media en zakelijke samenwerkingsplatforms in realtime monitoren en waarschuwingen ontvangen zodra gevoelige informatie wordt gedeeld.

Monitoring wordt ook vereenvoudigd door trefwoordbibliotheken. Hiermee kunnen gebruikers vooraf bepaalde tekstpatronen selecteren om onmiddellijk grote sets woorden/tekens toe te voegen in plaats van meerdere gemarkeerde woorden/cijfers in te voeren. Onze uitgebreide bibliotheken bevatten veelvoorkomende gevoelige informatie zoals paspoortnummers, ziektekostenverzekering, BSN en banknummers.

Gegevensbehoud en veilige archivering

Beveiliging en goed datamanagement begint bij organisaties die de verantwoordelijkheid nemen voor hun online gegevens.

Ze mogen niet afhankelijk zijn van social-media platformeigenaren voor het bewaren van elektronische archieven.

Met Pagefreezer kunnen organisaties gegevens archiveren in beveiligde SOC 1, SOC 2 en ISO gecertificeerde datacenters en hebben ze altijd toegang tot informatie, zelfs als deze van het oorspronkelijke platform verdwijnt.

Pagefreezer heeft het SOC 2 Type 1 niveau behaald, als bewijs dat onze diensten voldoen aan de SOC-normen voor operationele beveiliging. Het beheersysteem van Pagefreezer is ook ISO 27001:2013 gecertificeerd, wat betekent dat we consequent voldoen aan de beveiligingsdoelen die zijn uiteengezet in ISO 27001. Dit omvat het beperken van gegevenstoegang tot uitsluitend de personen die geautoriseerd zijn, het beschermen van de gegevensintegriteit door ongeoorloofde wijziging te voorkomen en het bieden van betrouwbare toegang tot de gegevens die cliënten nodig hebben.

Beveiligingsfuncties op bedrijfsniveau

Als het gaat om het bewijzen van naleving van wet- en regelgeving of het voorbereiden op rechtszaken, is het van cruciaal belang dat de integriteit van gearchiveerde gegevens onberispelijk is. Zelfs overheidsinstanties die graag documenten met het publiek willen delen moeten erop kunnen vertrouwen dat alle informatie in hun archieven authentiek en verdedigbaar is. Het is belangrijk om er zeker van te zijn dat er niet met archieven kan worden geknoeid. U wilt nooit hoeven twijfelen aan de integriteit van uw archieven.

Met dit in gedachten biedt Pagefreezer beveiligingsfuncties op ondernemingsniveau aan, waaronder twee-factorauthenticatie, IP-whitelisting, gelijktijdig inlogbeheer en het beheer van een wachtwoordbeleid.

Auditlogboeken geven ook platformbeheerders gedetailleerd inzicht rondom alle activiteiten op het systeem, inclusief wat er precies is gedaan, wie het heeft gedaan en wanneer deze activiteit heeft plaatsgevonden.

Veilige gegevensverwijdering en Gegevensbehoud

Een cruciaal onderdeel van informatiebeveiliging is het effectieve beheer van gegevens gedurende de gehele levensduur, van het verzamelen tot het uiteindelijk verwijderen. Om de risico’s te beheersen met betrekking tot beveiligingsinbreuken en het lekken van vertrouwelijke informatie van gegevens op computer hardware en opslagmedia, heeft Pagefreezer controles geïmplementeerd op basis van NIST-normen voor de sanering en verwijdering van opslagmedia. Pagefreezer biedt ook gegevensbehoudschema’s van gearchiveerde online gegevens, waardoor deze eenvoudig kunnen worden afgestemd op het bestaande bedrijfsbeleid.

Learn more about how Pagefreezer can help keep your archived data secure.

Get in touch with us to learn more Pagefreezer’s approach to data security.

Plan en demo
Offerte aanvragen

support@pagefreezer.com

Hoofdkantoor:
#500-311 Water Street
Vancouver, BC V6B 1B8
Canada

Europa Kantoor:
Van Leeuwenhoekpark 1 - Office 5
2611 DW, Delft
The Netherlands

UK Kantoor:
+44 20 3744 7173

Australia Kantoor:
+61 (07) 3186 2199

© 2023 Pagefreezer Software Inc. Alle rechten voorbehouden. Privacy Policy and Acceptable Use Policy. Commercieel gebruik en distributie van de inhoud van deze website is niet toegestaan zonder uitdrukkelijke en voorafgaande schriftelijke toestemming van Pagefreezer Software Inc. onder voorbehoud van bestaande copyright uitzonderingen en beperkingen.