Informatie Beheer

Neem de controle over uw gegevens.

Ontdek de waarheid.

Bescherm wat belangrijk is.

Plan een Demo

De Uitdaging

Organisaties moeten eigenaar worden van hun online data en deze op een verantwoorde manier opslaan.

Gegevens moeten worden vastgelegd en bewaard voor naleving, procesgereedheid en om het algehele informatiebeheer te verbeteren.

DE OPLOSSING

Information governance (IG) is een holistische benadering van gegevensbeheer.

Het doel ervan is waardevolle informatie gemakkelijk beschikbaar te maken voor belanghebbenden en tegelijkertijd het informatiebeheer te vereenvoudigen, de kosten te verlagen en ervoor te zorgen dat het bedrijf voldoet aan de vastgestelde richtlijnen en regelgeving. Een solide kader voor IG vermindert ook het juridische risico dat voortvloeit uit onjuist beheerde gegevens.

Pagefreezer biedt “information governance” tools en oplossingen die u in staat stellen goed beheer te voeren over uw online data in elke fase van de levenscyclus.

Record Creatie

Leg alle data vast – elke bewerking en verwijdering van webpagina’s, social media kanalen en samenwerkingsplatforms.

Data retentie

Word eigenaar van uw online gegevens. Archiveer data veilig in Pagefreezer’s SOC 1, SOC 2, en ISO gecertificeerde datacenters.

Records Management

Vind eenvoudig wat u nodig heeft via Advanced Search en exporteer data in een gevalideerd formaat dat voldoet aan de regels die aan digitaal bewijs worden gesteld.

Verwijdering van gegevens

Stel eenvoudig bewaarschema’s op waarmee u online gegevens kunt verwijderen zodra u niet langer wettelijk verplicht bent om ze te bewaren.

Vastleggen van gegevens en records creatie.

Vanwege de real-time aard van sociale-mediakanalen en samenwerkingsplatforms kan het moeilijk zijn om elke wijziging in een bericht of elk commentaar dat wordt verwijderd vast te leggen. Wat als een Facebook-commentaar wordt verwijderd kort nadat het is geplaatst, maar de inhoud van dat commentaar relevant blijkt te zijn voor een rechtszaak? Waar en hoe kan die reactie dan worden teruggevonden?

Met Pagefreezer kunt u alle activiteiten op het gebied van social media en bedrijfssamenwerking platforms vastleggen en bekijken via uw online dashboard – bekijk elke bewerkte versie van een post of commentaar in chronologische volgorde, evenals alle (mogelijk) verwijderde inhoud.

Pagefreezer maakt gebruik van crawling-technologie om momentopnames van uw website te maken. Met dynamische monitoring worden nieuwe webpagina’s en wijzigingen aan bestaande pagina’s vastgelegd, zodat uw website archief altijd volledig up to date is en vrij van hiaten in de gegevens.

Dataretentie en veilige archivering

Goede “information governance” begint met het eigenaarschap nemen van uw online data – wees niet afhankelijk van platform eigenaren voor de retentie van uw elektronische records. Met Pagefreezer kunnen organisaties gegevens archiveren in onze veilige SOC 1, SOC 2 en ISO gecertificeerde datacenters en hebben ze altijd toegang tot informatie, zelfs als deze wordt verwijderd van de social media platforms of website.

Pagefreezer heeft het SOC 2 Type 1 rapport behaald als attest dat onze diensten voldoen aan de SOC’s standaarden voor operationele veiligheid. Pagefreezer’s management systeem is ook ISO 27001:2013 gecertificeerd, wat betekent dat we consequent voldoen aan de beveiligingsdoelen die in ISO 27001 staan beschreven. Dit omvat het beperken van datatoegang tot alleen diegenen die geautoriseerd zijn, het beschermen van data-integriteit door ongeautoriseerde wijziging te voorkomen en het bieden van betrouwbare toegang aan klanten tot de gegevens die zij nodig hebben.

Recordsmanagement en wettelijke bewaarplicht

Zoek snel naar specifieke gegevens wanneer u die nodig hebt. U kunt eenvoudig zoeken met één trefwoord of geavanceerd zoeken met meerdere trefwoorden en filters. Pagefreezer stelt gebruikers in staat om te zoeken in meerdere archieven en accounts en alle records te vinden met betrekking tot een specifieke gebruiker, onderwerp, trefwoord, enz.

Deel gegevens uit uw archieven met anderen door het exporteren van aangepaste rapporten in CSV, PDF, en WARC. Bewijs de integriteit en authenticiteit van uw data met PageFreezer’s SHA-256 bit digitale handtekeningen en tijdstempels op elke gearchiveerde pagina of enkele post. Gegevens kunnen ook worden opgenomen door moderne eDiscovery platforms om het discovery proces te vereenvoudigen en de procesvoering te stroomlijnen.

Pagefreezer biedt een juridische bewaarfunctie om de standaard retentieplanning op te heffen en onbedoelde verwijdering van cruciale informatie te voorkomen. Plaats eenvoudig een account, gebruiker, of een stuk content op “legal hold” om er zeker van te zijn dat het niet wordt verwijderd.

Plannen voor gegevensverwijdering door middel van een retentieschema

Een cruciaal onderdeel van informatiebeveiliging is het effectief beheren van gegevens gedurende de gehele levensduur, vanaf het verzamelen tot en met de uiteindelijke verwijdering. Daarom heeft Pagefreezer controles geïmplementeerd op basis van NIST normen voor de sanering en verwijdering van opslag en verwijderbare media om risico’s in verband met inbreuken op de beveiliging en het lekken van vertrouwelijke informatie van gegevens op computer hardware en opslag media apparaten te beheren.

Gegevens blijven doorgaans niet eeuwig in een archief. Zodra de periode dat een organisatie verplicht is om informatie te bewaren is verstreken, worden gegevens meestal verwijderd. Pagefreezer biedt een retentieplanning van gearchiveerde online data die het mogelijk maakt om eenvoudig aan te sluiten bij het bestaande beleid van een organisatie. En mocht informatie worden overgedragen naar een archiefinstelling dan garandeert het WARC formaat een goede overdracht.

Leer meer over hoe Pagefreezer informatiebeheer kan vereenvoudigen

Neem contact met ons op om meer te weten te komen en de Pagefreezer oplossingen voor van online informatie archivering in actie te zien.

Plan en demo
Offerte aanvragen

[email protected]

Hoofdkantoor:
#500-311 Water Street
Vancouver, BC V6B 1B8
Canada

Europa Kantoor:
Van Leeuwenhoekpark 1 - Office 5
2611 DW, Delft
The Netherlands

UK Kantoor:
+44 20 3744 7173

Australia Kantoor:
+61 (07) 3186 2199

©2024 Pagefreezer Software Inc. Alle rechten voorbehouden. Privacy Policy and Acceptable Use Policy. Commercieel gebruik en distributie van de inhoud van deze website is niet toegestaan zonder uitdrukkelijke en voorafgaande schriftelijke toestemming van Pagefreezer Software Inc. onder voorbehoud van bestaande copyright uitzonderingen en beperkingen.