Website archivering

Website content telt als officieel gecommuniceerde informatie waaraan rechten kunnen worden ontleend.

Organisaties dienen gedetailleerde archieven bij te houden van alle chronologische wijziging in website content. Pagefreezer’s geautomatiseerde website archiveringsdienst maakt dit heel simpel.

Zie hoe de website door de tijd verandert

Toegang tot een compleet website archief om aan te tonen dat u voldoet aan wet

Eenvoudig exporteren van webpagina’s in verschillende formaten
Plan een Demo

Pagefreezer’s Website Archiverings service beschermt u tegen valse claims, diefstal van eigendom en het niet kunnen voldoen aan Wob verzoeken in relatie tot website content.

Geautomatiseerde archivering van de website

Eénmaal instellen en klaar!
Automatische website archivering registreert iedere wijziging en slaat die op in het archief

Live door uw website bladeren & vergelijken

Altijd beschikbaar
Zie exact hoe uw website eruit zag op iedere willekeurige datum.

Geavanceerde zoekfuncties voor het website archief

Vindt wat u zoekt.
Gebruik de krachtige zoekfuncties om eenvoudig specifieke informatie te vinden in het website archief.

Verdedigbaar bewijsmateriaal

Bewijs het.
Creëer en deel verdedigbare archieven waarmee aangetoond kan worden dat is gehandeld in overeenstemming met wet- en regelgeving of om te gebruiken in een juridisch conflict of rechtszaak.

Geautomatiseerde Website Archivering

De services van Pagefreezer gebruiken crawling technologie analoog aan die van bijvoorbeeld Google, om snapshots te nemen van uw website. Archivering is een geautomatiseerd proces dat u tijd bespaart en die geen software installatie vereist.

Met dynamische monitoring worden nieuwe pagina’s en wijzigingen aan bestaande pagina’s gevonden, zodat het archief altijd bijgewerkt blijft.

In tegenstelling tot vele andere archiveringstools kan Pagefreezer ook client-side gegenereerde, op Javascript/Ajax frameworks gebaseerde webpagina’s archiveren, inclusief dynamische Ajax geladen content. Onze oplossing kan tevens meerdere stappen van een web formulier vastleggen en legt informatie vast na een gebruikersactie (bijvoorbeeld een sectie van een webpagina die extra informatie laadt via Ajax na een klik van de gebruiker).

Live door uw website bladeren

Met Pagefreezer kunt u exact zien hoe uw website eruit zag op een specifieke dag in het verleden. Na inloggen op het Pagefreezer dashboard ziet u een lijst van alle gearchiveerde websites en kunt u klikken op een specifiek archief om de website te zien net alsof deze live is.

Verschillen tussen versies van dezelfde pagina’s kunt u zien door twee datums te selecteren. Verwijderingen worden getoond in rood en toevoegingen in groen. Dit maakt het eenvoudig om exact te vinden wat er veranderd is in een nieuwere versie van een pagina.

Begin met het archiveren van uw website

Neem contact met ons op voor meer informatie en om de software voor het vastleggen van websites van Pagefreezer in actie te zien.

Plan en demo
Offerte aanvragen

support@pagefreezer.com

Hoofdkantoor:
#500-311 Water Street
Vancouver, BC V6B 1B8
Canada

Europa Kantoor:
Van Leeuwenhoekpark 1 - Office 5
2611 DW, Delft
The Netherlands

UK Kantoor:
+44 20 3744 7173

Australia Kantoor:
+61 (07) 3186 2199

© 2023 Pagefreezer Software Inc. Alle rechten voorbehouden. Privacy Policy and Acceptable Use Policy. Commercieel gebruik en distributie van de inhoud van deze website is niet toegestaan zonder uitdrukkelijke en voorafgaande schriftelijke toestemming van Pagefreezer Software Inc. onder voorbehoud van bestaande copyright uitzonderingen en beperkingen.