Over Pagefreezer

Wie zijn wij en waar staan we voor

Zekerheid

Organisaties in veel sectoren willen graag hun online conversaties vastleggen en “records” maken van hun website, sociale media kanalen en de organisatiebrede chat kanalen. Pagefreezer helpt deze organisaties met een reeks aan services.

Elke dag vinden er meer online conversaties plaats. Veel van die communicatie dient te worden vastgelegd. Wet- en regelgeving vragen om accurate verslaglegging (Archiefwet, AFM etc.). Steeds meer organisaties realiseren zich dat het archiveren niet alleen een verplichting is, maar ook waarde toevoegt aan hun activiteiten. Het gaat niet alleen om wettig bewijs, het beantwoorden van een klacht of claim maar ook om inzicht welke communicatie in het verleden heeft plaatsgevonden.

Pagefreezer helpt organisaties met de complexe taak van records management van communicatie. De dynamiek in websites, sociale media kanalen en chats maakt het nodig om snel toegankelijke archieven te bouwen.

Wij helpen met oplossingen voor elke fase van Informatie Governance Referentie Model: creatie, retentie, management en beschikbaarheid. Pagefreezer levert een kant-en-klare oplossing voor het archiveren en een effectieve toegang tot alle data voor de interne gebruiker of zelfs voor uw klanten.

2010

Pagefreezer opgericht door Michiel Rietdijk.

1800+

Het huidig aantal klanten wereldwijd.

10 billion+

Aantallen websites gearchiveerd.

207,700+

Sociale media accounts die we momenteel archiveren.

Ontdek

Pagefreezer is een SaaS service die continue web communicatie vastlegd: websites, sociale media, SMS en chats worden vastgelegd op het niveau van onweerlegbaar bewijs. De archieven hebben dezelfde “look and feel” als het origineel!

Slimme techniek zorgt ervoor dat alle content bijna realtime wordt vastgelegd. Dus zelfs als content is verwijderd of aangepast, dan blijven de wijzigingen zichtbaar met aanduiding van een digitale tijdstempel.

Alle vastgelegde informatie is toegankelijk via een dashboard.

Voor organisaties die dat wensen bieden we ook de optie het archief toegankelijk te laten zijn voor het publiek.

Vertrouw

We realiseren ons dat we het vertrouwen genieten van meer dan 1800 klanten (waaronder de Bank of America, Fidelity en vele overheidsorgansisaties), tegelijkertijd de verantwoordelijk voor het secuur en stipt archiveren van data. Daarom schrijven wij Veiligheid met een hoofdletter en acteren daarop.

Pagefreezer is ISO 27001 gecertificeerd. Dat wil zeggen dat we niet alleen onze processen so hebben ingericht maar ook dat we daarop extern beoordeeld worden. Onze werkwijze en datacenters zijn ook ISO gecertificeerd.

Voorsprong

De mensen bij Pagefreezer zijn gegrepen door techniek en innovatie. Reeds vele jaren in onze geschiedenis waren we de eerste met baanbrekende toepassingen: de SHA-256 digitale handtekening, de publieke portaal functie enz. En nu zijn we de eerste die een reeks van Enterprise Samenwerkingstools archiveren: Workplace by Facebook en Yammer. Recentelijk hebben we daar Slack aan toegevoegd.

Wie zijn wij

Het Leiderschapsteam

Michael Riedijk

CEO and Founder

Peter Callaghan

Chief Revenue Officer

Jean-Pierre LeBlanc

Chief Technology Officer

Steve Buffett

VP, Enterprise Sales

Kaitlin Graves

VP, People

Clayton Correia

Director of Product

Diego Marchi

Director of Engineering

Mike van Dijk

Director of Engineering, Website Archiving

Gabby Kalaw

Director of Customer Success

Miranda Pang

Director of Marketing

Jesse Ward

Manager, Onboarding & Implementations

Mo Bhimji

Manager, Customer Support

support@pagefreezer.com

Hoofdkantoor:
#500-311 Water Street
Vancouver, BC V6B 1B8
Canada

Europa Kantoor:
Van Leeuwenhoekpark 1 - Office 5
2611 DW, Delft
The Netherlands

UK Kantoor:
+44 20 3744 7173

Australia Kantoor:
+61 (07) 3186 2199

© 2023 Pagefreezer Software Inc. Alle rechten voorbehouden. Privacy Policy and Acceptable Use Policy. Commercieel gebruik en distributie van de inhoud van deze website is niet toegestaan zonder uitdrukkelijke en voorafgaande schriftelijke toestemming van Pagefreezer Software Inc. onder voorbehoud van bestaande copyright uitzonderingen en beperkingen.