Records Management voor AVG (GDPR)

 Zorg dat uw archieven voldoen aan de AVG

Plan een Demo

De uitdaging

Websites, sociale media accounts en Enterprise samenwerkingssoftware bevat informatie die gereguleerd wordt door de AVG, archieven dus ook!

De GDPR (AVG) is bedoeld om burgers weer controle te geven over hun data. Zo is er het recht om geïnformeerd te worden en het recht om vergeten te worden. Alle online informatie die in archieven wordt verzameld moet aan de AVG voldoen.

DE OPLOSSING

Verbeter uw informatie huishouding en beheer online data.

Informatiebeheer en Records Management zijn de sleutel om te voldoen aan de AVG. U dient precies te weten hoe data wordt verzameld, waar het is opgeslagen en hoe AVG gerelateerde informatieverzoeken kunnen worden verwerkt.

Veilig Archiveren

Zorg dat alle persoonlijke data die u heeft verzameld in de online kanalen ook zijn gearchiveerd.

Zoeken en Data Export

Vind snel alle verzamelde data gerelateerd aan een AVG informatieverzoek.

Retentie Schema’s

Data secuur bewaren betekent ook data verwijderen als dat op grond van beleidsregels mag.

Veilig archiveren

Persoonlijke data kunnen overal voorkomen, ook in online communicatie. De AVG maakt een organisatie verantwoordelijk voor het managen van die data, immers het eigenaarschap berust bij hen. Om te voldoen aan AVG eisen moet data veilig gearchiveerd worden.

Pagefreezer biedt organisaties de mogelijkheid zelf archieven op te bouwen en inzicht te geven in alle data die is verzameld. Alle dataverzamelingen (ook de verwijderd posts op sociale media) blijven toegankelijk via het archief.

De data die Pagefreezer voor uw bewaart zijn opgeslagen in een SOC2 Type 1 gecertificeerd datacentrum. Ons management systeem is ISO 27001:2013, dat wil zeggen dat we niet alleen zeggen dat we veilig werken maar dit ook middels certificering (laten) bewijzen.

Zoeken en Data Export

De AVG geeft burgers het recht organisaties te bevragen op over hun verzamelde data: ze hebben recht tot toegang, recht om vergeten te worden en te weten hoe hun gegevens worden verzameld. Uw organisatie moet dus volledig in controle zijn om problemen te voorkomen.

Pagefreezer biedt uitgebreide zoekmogelijkheden om de benodigde informatie te leveren. Vul een naam in het systeem in en alle berichten waarin de naam voorkomt zullen in een overzicht getoond worden.

Via het dashboard kan de verzamelde informatie geexporteerd worden naar bijvoorbeeld PDF of WARC. Alle exportbestanden bevatten ook metadata en de gegevens met betrekking tot de digitale handtekening om de authenticiteit van de informatie te leveren.

Retention Scheduling

Data mag op enig moment verwijderd worden, ook dat is een middel om aan de AVG te voldoen. Pagefreezer biedt retentiemogelijkheden die de vertaling vormen van het beleid op dit terrein. Informatie wordt op deze manier automatisch verwijderd uit het systeem.

Daarnaast kan Pagefreezer ook omgaan met individuele verzoeken om data te verwijderen. Het terughalen van deze data is binnen 30-dagen ook mogelijk zodat foutieve verzoeken hersteld kunnen worden.

Omgekeerd kan ook, relevate data die GEEN onderwerp zijn van een retenties schema kunnen worden “ontheven” van verwijdering.

Meer weten over hoe Pagefreezer u kan helpen met uw AVG vraagstukken?

Graag komen wij met u in contact.

Plan en demo
Offerte aanvragen

support@pagefreezer.com

Hoofdkantoor:
#500-311 Water Street
Vancouver, BC V6B 1B8
Canada

Europa Kantoor:
Van Leeuwenhoekpark 1 - Office 5
2611 DW, Delft
The Netherlands

UK Kantoor:
+44 20 3744 7173

Australia Kantoor:
+61 (07) 3186 2199

© 2023 Pagefreezer Software Inc. Alle rechten voorbehouden. Privacy Policy and Acceptable Use Policy. Commercieel gebruik en distributie van de inhoud van deze website is niet toegestaan zonder uitdrukkelijke en voorafgaande schriftelijke toestemming van Pagefreezer Software Inc. onder voorbehoud van bestaande copyright uitzonderingen en beperkingen.