Monitoring en preventie van gegevensverlies

Monitor het Gesprek.

Beperk Ongepast Gedrag.

Voorkom Gegevensverlies.

Plan een Demo

De Uitdaging

Beperken van ongepast onlinegedrag en voorkomen van gegevensverlies.

Sociale mediakanalen en zakelijke samenwerkingsplatforms kunnen mediums zijn voor ongepaste gesprekken en gegevenslekken.

De Oplossing

Monitor en beheer accounts in realtime.

Pagefreezer stelt organisaties in staat om controle te krijgen over online kanalen door middel van monitoring en gegevensverlies preventiemogelijkheden. Wordt direct geïnformeerd zodra er ongepaste opmerkingen of gevoelige gegevens op sociale media-accounts en zakelijke samenwerkingsplatforms worden geplaatst.

Het communicatiebeleid van een organisatie uitvoeren

Houd gesprekken in de gaten via trefwoordwaarschuwingen om te weten wanneer er ongepast taalgebruik wordt gebruikt.

Monitoring voor preventie van gegevensverlies in realtime

Gebruik tekstpatroonbibliotheken gekoppeld aan veelvoorkomende gevoelige informatie om gegevensverlies en gegevenslekken aan te pakken.

Communicatiebeleid uitvoeren

Weet u precies welke gesprekken medewerkers voeren op sociale mediakanalen en zakelijke samenwerkingsplatforms? Organisaties hebben doorgaans een beleid waarin wordt beschreven wat voor taalgebruik en communicatie acceptabel is op de werkplek.
Maar hoe zorgt u ervoor dat communicatie op sociale media en zakelijke samenwerkingsplatforms volgens uw beleid wordt uitgevoerd en gehandhaafd?

En hoe voorkomt u dat deze communicatiemiddelen niet gebruikt worden om anderen te pesten en lastig te vallen?

Pagefreezer voert realtime monitoring van sociale media-accounts en zakelijke sociale netwerken (inclusief directe en privégesprekken) uit. Op die manier wordt het gewenste communicatiebeleid gehandhaafd. Zodra een gemarkeerd trefwoord of zinsdeel wordt gebruikt, ontvangen beheerders een waarschuwing.

Dit is nuttig voor zowel ondernemingen die geïnteresseerd zijn in het juiste gebruik van interne zakelijke samenwerkingsplatforms, alsook voor organisaties in de publieke sector – zoals politiediensten – die sociale-mediapagina’s willen controleren op bedreigingen en grof taalgebruik. Onze uitgebreide trefwoordbibliotheken bevatten lijsten met beledigende taaluitdrukkingen met betrekking tot openbare veiligheid waardoor organisaties, via een simpele klik op de knop, in staat zijn om het gesprek op specifieke trefwoorden te volgen.

Monitoring en preventie van gegevensverlies

Net als bij e-mail bestaat het risico dat sociale-mediakanalen en zakelijke samenwerkingsplatforms worden gebruikt om gevoelige bedrijfs en persoonlijke informatie te delen. Om deze reden is het belangrijk dat organisaties deze kanalen monitoren om gegevensverlies en lekken te voorkomen.

Met Pagefreezer kunt u sociale media en zakelijke samenwerkingsplatforms in realtime monitoren en waarschuwingen ontvangen zodra gevoelige informatie wordt gedeeld.
Monitoring wordt ook vereenvoudigd met behulp van trefwoordbibliotheken. Gebruikers kunnen vooraf bepaalde tekstpatronen selecteren om onmiddellijk grote sets woorden/tekens toe te voegen in plaats van meerdere gemarkeerde woorden/cijfers in te voeren. Onze uitgebreide bibliotheken bevatten veelvoorkomende gevoelige informatie zoals paspoortnummers, ziektekostenverzekering, BSN en banknummers.

Learn how Pagefreezer can help you monitor and secure your online channels.

Get in touch with us to learn more and see Pagefreezer’s monitoring and data loss prevention solutions in action.

Plan en demo
Offerte aanvragen

[email protected]

Hoofdkantoor:
#500-311 Water Street
Vancouver, BC V6B 1B8
Canada

Europa Kantoor:
Van Leeuwenhoekpark 1 - Office 5
2611 DW, Delft
The Netherlands

UK Kantoor:
+44 20 3744 7173

Australia Kantoor:
+61 (07) 3186 2199

© 2023 Pagefreezer Software Inc. Alle rechten voorbehouden. Privacy Policy and Acceptable Use Policy. Commercieel gebruik en distributie van de inhoud van deze website is niet toegestaan zonder uitdrukkelijke en voorafgaande schriftelijke toestemming van Pagefreezer Software Inc. onder voorbehoud van bestaande copyright uitzonderingen en beperkingen.